SAMMEN OM DRØMMEN

Det er mange musikere som drømmer om suksess. Det er en av de tingene vi har til felles, sett bort fra den brennende lidenskapen for musikk... Noen blir verdenskjente, andre er på vei, og noen trekker seg tilbake, men alle er vi sammen om drømmen.

Jeg tror at for å bli suksessfull må man jobbe hardt. Det er kanskje en selvfølge, men tenk over hvor mange som ikke gjør det... Samtidig trengs det nok en god dose flaks og talent, for det finnes mange som står på hver dag og ikke er der ennå. Du har sikkert blitt fortalt at "musikk er et krevende yrke", og ja det stemmer, men er man begavet og har en brennende lyst så tror jeg at det er bedre enn å gå en "trygg" vei faktisk.

Man kan være ulykkelig med suksess, lykkelig uten, det handler ikke om suksessen for min del - det handler om å gjøre mer av det som får øynene til å skinne og hjertet til å banke litt fortere. ♥Hva er din største drøm i livet?

2 kommentarer Skjul

Rosanne

21.05.2017 kl.17:42

Så sant det du sier <3

Min største drøm er å bli lærer, og starte med YouTube og gjøre det stort der! Men har ikke tatt steget enda å laget noen videoer der enda..
Journey Of Freedom

31.05.2017 kl.21:18

Rosanne: Walk the walk lism! Jeg skjønner deg da, det er syykt skummelt haha. Jeg laga faktisk en ny kanal i går. Tenkte å dele den i et nytt innlegg! :D

Skriv en ny kommentar

hits