MIN FØRSTE TINDERDATE

God kveld! (Jeg forsøkte å tegne det halve hjertet selv...)

Jeg kom i kontakt med en gutt på tinder, han skilte seg ut fra resten egentlig. For å unngå å bruke hans ekte navn, kaller vi han Date. Så, etter at vi hadde snakket i et par uker, ble vi enige om å møtes. Jeg gledet meg til å dra på date med daten min Date (hehe). Jeg er egentlig litt usikker på hvor mye jeg skal fortelle, for tenk hvor kleint det blir om han snubler innom bloggen. Men jeg føler for å dele det med dere, så vi fyrer løs! (Viktig å leve litt på kanten, vettu.)

Okidoki, dagen startet med at jeg møtte gruppa mi fra klassen. Vi leste og skrev og diskuterte og lo, akkurat som en god gruppe skal gjøre! 


Etter det dro jeg til byen, og satte meg på Tromsøs beste café, Lugar 34. Jeg ville gjerne møte Navnløs før fredag, så vi ble enige om å møtes i byen i dag. Da jeg sto og ventet, kom det plutselig en driitkjekk gutt bort til meg. Han var høy, slank, med brunt hår og brune øyne. Det var Navnløs Date! Det var en lettelse å faktisk møte ham. Vi gikk mye rundt i sentrum, blant annet var vi på utkikk etter en skinnjakke. Noen timer senere dro vi på to koselige utesteder! Vi snakket om alt fra å plukke multer, til mer filosofiske temaer. Timene fløy unna! Vi lo masse, spesielt da vi var på et sted som heter Maskineriet, og det var to statuer på veggen av et hjorte- og elgehode. Han tulla og sa "hva har du hjort?", og jeg kom opp med "hva liker du best? hverdag eller elg?" Jeg sa egentlig ukedag først, så det gav enda mindre mening, men jeg syntes fortsatt det var morsomt! (Det syntes ikke han, glansøyeblikk i Synnes hverdag ♥)

Han fulgte meg til bussen, og vi gav hverandre en klem før vi dro hver vår vei! Jeg innså nettopp at daten varte i 7 timer! Jeg vandret hjemover som et lite lykketroll. The end.Over til dere! Har du vært på en date, som du ønsker å dele på bloggen? For eksempel har du vært på en morsom, flau, fin eller kjip date? Pour your hearts out, my friends!

NATTA ♥

2 kommentarer Skjul

Birger

15.09.2016 kl.20:45

Hyggelig med date! Spesielt når den går bra vel og merke! :)
Journey Of Freedom

16.09.2016 kl.01:21

Birger: Haha ja, ikke sant! :D

Skriv en ny kommentar

hits