Jeg trenger DIN hjelp

God kveld!

Her er det god stemning! Jeg hører på musikk, skal ordne stearinlys, og ellers bare ta det helt rolig. Jeg fikk øye på en versjon av Side to side av Ariana Grande, som bare er så nydelig! Dere har sikkert hørt den før, men tenkte jeg skulle dele den i tilfelle.Mens dere hører på sangen, har jeg noe jeg gjerne skulle hatt hjelp med. Som amatørblogger er jeg ikke så kjent med hva dere liker. Jeg har laget et par spørsmål, og det ville betydd alt for meg om dere kunne sett på dem! Send gjerne svar på e-post (journeyoffreedom3@gmail.com), eller skriv i kommentarfeltet.
 

1.  Hvilke blogger er du oftest innom? Hvorfor akkurat dem?

2. Hva ønsker du å oppnå når du leser?

3. Hva er inntrykket ditt av denne bloggen?

4.  Om du skulle laget din egen blogg, hva ville den handlet om? 


Jeg gleder meg til å lese svarene deres, og ta det i bruk selv! Ha en fantastisk søndagskveld. ♥

2 kommentarer Skjul

:-)

11.09.2016 kl.22:18

1. Leser ikke så mange blogger, men har lest litt hos mammatilmichelle. Leser bloggen fordi den gir meg et innblikk i en hverdag som kan føles litt fjern for min del, men som likevel møter diverse utfordringer med løsninger som kan oppleves som givende for en god del lesere.

2. Jeg ønsker å bli opplyst om nye ting og muligheter. Ellers ønsker jeg å møte en ærlig hverdag, fylt med både opp og nedturer. Det er absolutt ikke negativt om man forlater bloggen med et smil om munnen! :-)

3. Jeg har et veldig godt inntrykk av bloggen! Den treffer kriteriene mine ;-)

4. Aner ikke. Mest sannsynlig hverdagen min; Om både gledesøyeblikk og tunge dager.
Lotte

11.09.2016 kl.22:25

Hei, kult innlegg!

1. Jeg leser kristinaandersen sin blogg, fordi den er inspirerende.

2. Jeg ønsker jo å bli inspirert, og underholdt. Det er viktig å få et innblikk i bloggerens liv, så man føler man kjenner bloggeren.

3. Sett bort ifra at du ikke har blogget på to måneder, er det en skikkelig søt blogg du har! :-) Den er veldig ærlig, og jeg synes det er godt at du er så ærlig (og noen ganger selvironisk).

4. Jeg ville nok blogget om hverdagen min, selv om det høres litt kjedelig ut. de fleste blogger jo om det.

Ha en fin søndagskveld du også! <3

Skriv en ny kommentar

hits