Sunday is pizzaday

Heisann! Tenk at vi har kommet til slutten av helga, og det føles som helga nettopp har begynt... Men ingenting er som en rolig søndag med en svær take-away pizza og en koselig film. Veldig cheezy! 

Jeg har gjort meg noen tanker i dag... Jeg har jo som dere vet ikke blogget ordentlig siden juni, og nå som jeg blogger så smått igjen, leser jeg naturligvis andre sine blogger også, for inspirasjon og slikt. Det jeg legger merke til, er at de andre jentebloggerne har vanvittig fine bilder av seg selv, i sånn HVERT innlegg. De ligner supermodeller! Jeg synes det er utrolig beundringsverdig, samtidig som det ikke er meg. Jeg er vel den kleineste modellen som finnes, når noen prøver å ta bilde vil jeg heller være teit og blokkere for ansiktet eller kamera, enn å være med på å skape minneverdige bilder. Sånn er livet. Det passer seg ikke helt i en blogg da, så jeg prøver å finne ut hvordan jeg skal blogge samtidig som dere kan se meg. Alle vet jo strengt tatt hvordan en pizza ser ut!Jeg fikk mange sultne blikk fra bilene som kjørte forbi...

Jeg fikk forresten nettopp Instagram! Journeyoffreedom3 er brukernavnet mitt. La meg vite at dere kommer herfra, så følger jeg dere tilbake! Ha en super søndagskveld. Sneix!

3 kommentarer Skjul

Hege Kristin

11.09.2016 kl.18:33

så digg :D

har forresten ukens blogg konkurranse på min blogg, gjerne bli med <3
Henriette Celin

11.09.2016 kl.19:26

Så digg da :-D

Ble pizza her og i dag, hehe.
Journey Of Freedom

11.09.2016 kl.19:30

Henriette Celin: Pizza er best! :D

Skriv en ny kommentar

hits