I'm back

Hei og hopp!

Jeg vet at det ikke er så gøyalt å lese om folk som har vært treige med bloggingen, men treig er vel ikke i nærheten... Jeg har rett og slett hatt hue oppi mange andre ting, og det har vært en spennende og utfordrende tid. Til min forundring har folk fortsatt vært innom bloggen de siste ukene. Det gjør meg skikkelig glad! 

Så, hvor er jeg, og hva skjer?
Jeg har flyttet til Tromsø! Det ble ikke noe av Bali, jeg våknet en dag og innså at å reise ikke skremmer meg lenger. Du skjønner, jeg har et mål om å gjøre det som skremmer meg mest, og jeg innså at det som virkelig var skremmende, var tanken på å starte et nytt og mer langsiktig liv som student i Tromsø... 

Hvorfor er jeg tilbake akkurat NÅ?
Jeg fikk øye på en blogg, Erica Kvam sin, og ble inspirert. Det er så gøy å blogge, jeg ble påminnet det! Jeg savner også å dele ting med dere. Dere har kommet med så fine tilbakemeldinger, og jeg har fått flere mailer! Jeg skjønner at om det blir noe seriøst av bloggen kan jeg ikke bare forsvinne i måneder i strekk, men akkurat nå savner jeg å blogge!Bilde fra fjellturen min tidligere i dag!

Legg igjen en kommentar - hva gjør DU for tiden? Studerer du, reiser du, jobber...?

Ingen kommentarer Skjul

Skriv en ny kommentar

hits