Når Våre Nærmeste Svikter Oss...

Noe av det vondeste jeg vet er når mine nærmeste ikke støtter meg. Når jeg får mail om at jeg heller burde ta utdannelse, at bloggen min ikke vil bli lest... Våre nærmeste har lettest for å såre oss, og det jeg ikke forstår er hvorfor de ville si sånne ting som gjør oss vondt. Er ikke familie den viktigste støtten man har?
Utdannelse er et kjempebra verktøy når man er ung og skal bygge seg et godt liv. Det er likevel ikke den eneste veien til et godt liv. Vi må huske at det er en forskjell på et liv der man er rik, og det å leve et rikt liv. Jeg velger det siste. Det betyr ikke at jeg skal ta drittjobber hele livet, det betyr bare at jeg velger å gjøre ting jeg blir genuint glad av.

Det er også hjerteskjærende når en av de vi står nærmest, velger å forlate oss. Når de heller vil dø. De «ofrer» seg for oss, fordi de tror det gjør oss bedre - når sannheten er at de aldri var noe annet enn god? Selvmord er vanskelig, spesielt når det skjer med en man er oppriktig glad i. Kall det et valg, kall det et svik... Det gjør vondt uansett.

Når våre nærmeste svikter oss, hvem skal vi gå til da? Jeg har reflektert en del over det i kveld. Jeg skulle ønske livet alltid føltes fantastisk, men sannheten er at det går opp og ned. Som en berg og dal-bane! Jeg tror det viktigste vi kan gjøre er bare å nyte turen.

*
(Bildet er fra Sevilla)

6 kommentarer Skjul

Rikke - Kommenterer alltid tilbake!

21.06.2016 kl.00:19

stå på å gjør deg selv!! hvem bryr seg når du er 80 år gammel om hvilken "god" jobb samfunnet synest du burde hatt da, det er opplevelsene som teller, vi har bare 1 liv, nyt de og gjør det fulleste ut av det! Gjør det som gjør deg glad, stå på girl, jeg digger deg hvertfall :D
Journey Of Freedom

21.06.2016 kl.13:55

Rikke: Hahah, det er sant! Tusen takk <3 For en artig blogg du har! Jeg følger den jeg :D
Thea Oftebro

21.06.2016 kl.00:31

Måten din å leve på er helt klart bedre enn å sitte på baken og klage over at du ikke kommer noen vei. Jeg er enig at man skal leve et rikt liv. Beundrer styrken din. Selv er jeg svært opptatt av å ta meg en utdannelse. (Fordi jeg elsker å lære) Men jeg er mer opptatt av at man skal leve det livet man ønsker å leve. (og lære på den måten man ønsker). STÅ PÅ! Ikke la trekke deg ned. Handler om misunnelse! :)
Journey Of Freedom

21.06.2016 kl.11:38

Åh, helt enig! Jeg har stor respekt for utdannelse, og om jeg finner ut at det blir det beste, kommer jeg til å gjøre det selv. Jeg er helt åpen for det, men det passer meg ikke akkurat nå! Jeg vil reise og lære av andre mennesker rundt i verden først!
Betty Stjernen

22.06.2016 kl.19:20

Familie kan også være et godt korrektiv.

Kanskje er det en som er glad i deg, men sier sin redsel på en klønete måte?

Da jeg var 20 år kunne jeg for alt i verden ønske meg at noen var redd for meg og ikke bare redd for seg selv.
Journey Of Freedom

22.06.2016 kl.23:35

Betty Stjernen: Hei Betty! Det er sant! Kanskje bedre om jeg setter pris på at de bryr seg og er redd for meg :)

Skriv en ny kommentar

hits