Hva Jeg Spiser På Reise

Hei og god dag mine venner! Nå begynner det å bli kveld, og jeg har akkurat pint meg gjennom et pizzastykke... Det skjer ikke ofte, men noen ganger har folk veldig rare ting på pizza. Da tenker jeg "ooo, ja DET må jeg prøve!", også smaker det grusomt... Sånn går det når man vil være åpen til ting i livet!

Når det var frokosttid i dag fant jeg en vegetarplass. Jeg brukte opp hele matbudsjettet for dagen, magen min insisterte på dessert! Etterpå fant jeg en butikk med mangojuice, lemonade og honningmelon! Wooho! Jeg snakket litt med butikkfyren, han var akkurat som de fleste portugiserne jeg har snakket med - ærlig og snill.Jeg satte meg i parken og koste meg! De spilte reggaemusikk til og med! Da ble hippien i meg glad.


(Ja - det er fingern min som blokkerer. Hva kan jeg si, jeg er noob :))

Det er visst kult å bryte regler. En slags regel er at man ikke skal blogge om mat tror jeg, så jeg velger å dedikere hele innlegget mitt til mat. For å oppsummere har jeg spist vegansk frokost, mangojuice, lemonade, honningmelon og pizza! Jeg kommer til å skrive et mer omfattende innlegg om hva jeg generelt spiser mens jeg reiser, dette var mer for å ha noe å skrive om i dag! Alt jeg har gjort i dag er å spise, føles det ut som. 

Er du også glad i mat? Hva slags mat liker du best? :-)

3 kommentarer Skjul

Znippen.no

17.06.2016 kl.20:28

Så godt :D Håper du har en flott kveld! Feel free til å ta en titt innom bloggen min og følge den :)
Thea

17.06.2016 kl.21:01

Ser jo helt fantastisk ut. Skulle gott mye for å sitte der i parken og spise selv! Så herlig å bare sitte å kjenne på kulturen.
Journey Of Freedom

18.06.2016 kl.13:13

Thea: Åh ja, det er fantastisk!

Skriv en ny kommentar

hits