Morgenstemning

God morgen solstråler! Jeg våknet klokka 6 i dag, og innså at jeg hadde sovet i åtte timer... Hjem i Norge brukte jeg å sove i ti til tolv timer, men her virker det som jeg klarer meg med åtte. Jeg tror det er sola som gjør det.

Hvordan ser dagen din ut?Det er så godt å kunne kjøpe nye klær, og ha god samvittighet etterpå! Jeg kjøpte den hvite toppen i går, og nå har jeg to topper tilsammen. Det er ingen begrensning å ha lite ting, selv om det kanskje høres sånn ut. Jeg kan kjøpe hva jeg vil, men jeg velger å kjøpe klær jeg kunne brukt hver dag (for det gjør jeg).

Har du noen gang telt over alle klærne dine? Om du gjør det og blir forfjamset over alle klærne du har, og vil ha en forandring - ta kontakt :-)

Peace!

3 kommentarer Skjul

Thea Oftebro

16.06.2016 kl.14:43

Jeg føler det samme som deg! Når jeg er på reise opplever mye nytt og lever livet sover jeg mye kortere. I Uganda tidligere i år bodde jeg på barnehjem og sov gjennomsnitlig 4-5 timer om natten uten at jeg merket noe til søvnmangel. Utrolig spesielt egentlig. men da får man jo mer ut av tiden man reiser da :P
Journey Of Freedom

16.06.2016 kl.15:38

Thea Oftebro: Haha, ja det er rart med det :D
Takk for at du tok deg tid til å kommentere, jeg ser på bloggen din nå, og du er helt nydelig!
Thea Oftebro

17.06.2016 kl.13:37

neimen, takk <3 så skjønn du er !

Skriv en ny kommentar

hits