Folk, Drømmer Og Kjærlighet

En stor nyhet jeg har gleden av å meddele, er at JEG HAR KOMMET I AVISA! HER er linken.

Så, over til reising! I dag har jeg gått rundt og observert folk. Det er utrolig hvor ulike folk er, selv om alle er mennesker. Det var ei dame som hadde et øye som hadde "falt ut", og det var dekt i hud. Også var det et gammelt ektepar som så nyforelska ut, de flørta til og med! En baby holdt på å krabbe ned noen trapper, og mot sjøen...

Jo, også skriver jeg selvfølgelig! Dagbok er nyttig, for det er mye man glemmer når man er på reise! Selv dager jeg ikke er så aktiv, føler jeg fortsatt at det skjer mye inni meg. For eksempel i går, når jeg sov på rom med fire jenter, syntes jeg flere av dem var veldig attraktive. Jeg har jo alltid sett på meg selv som guttegal, men samtidig er det viktig å være åpen, føler jeg. 

Jeg har også mange rare drømmer for tiden! Mye drømmer om gutter (igjen, guttegal), spesielt de jeg før ønsket å bli sammen med. Jeg lurer på om en del av meg fortsatt sliter med å gi slipp. Jeg tror det kan ta lenger tid når det er en selv som blir såra, i stedet for når man sårer den andre. Selv om begge er veldig vonde! Men nå har jeg ikke lyst til å gruble mer over fortiden, jeg vil være fornøyd med livet her og nå! Og det føler jeg som oftest at jeg er.

Peace!

Ingen kommentarer Skjul

Skriv en ny kommentar

hits