Du ER Fri

Hvordan har du det om dagene? Er du tilfreds? Glad?
Eller våkner du hver morgen, utslitt og ulykkelig? 

Om du kjenner deg igjen i sistnevnte, har jeg én ting å si til deg: DU MÅ GJØRE JOBBEN SELV, og du må gjøre den NÅ! Mamma kan ikke redde deg, når du er 50 år og innser at du har kastet bort halve livet. 

Jeg lever drømmelivet akkurat nå. Jeg reiser, blogger, spiser masse god mat, bor i solrike steder, og jeg koser meg kjempemye mesteparten av tiden. Hvordan fikk jeg det til, spør du? Jeg kjøpte flybilletter, sa opp jobben, og DRO! ...Men, om jeg heller ville jobbe, hadde jeg gjort det også fullt ut! Jeg vet i bakhodet at jeg alltid kan gjøre noe annet, uansett hva jeg gjør.

Du som leser dette, her er dagens wake-up call: Du ER fri. Fri til å gjøre HVA du vil, og ikke minst fri til å gå din egen vei... 

Det er ikke så vanskelig å leve godt skjønner du. Kunsten er å gjøre det man elsker, og lage en livsstil utav det. Du trenger ikke å følge den populære normen: skole → studering → jobb → familie → pensjon → død. Det ENESTE vi vet helt sikkert, er at vi kommer til å dø. Så hva vil du bruke tiden på mens du faktisk lever?

2 kommentarer Skjul

Eivind

16.06.2016 kl.20:59

Hvordan finansierer du reisene?
Journey Of Freedom

16.06.2016 kl.21:51

Eivind: Det er det mange som har lurt på! Jeg kommer til å skrive et innlegg om det! :)

Skriv en ny kommentar

hits