Hva har jeg i ryggsekken min på reise!?

Det viktigste når jeg reiser, er å ha lettest mulig bagasje! Det gjør noe med sinnet når man har lite ting og tyngde, jeg føler at jeg kan dra hvor som helst, og gjøre hva som helst. Ryggsekken stopper meg hvertfall ikke!
 


(Mobilen min ville ikke fokusere ordentlig. Jeg kan ikke tvinge den...)

INNHOLD

  1. Toalettsaker
  2. Bikini
  3. Skje
  4. Sandaler
  5. Hodetelefoner
  6. Solbriller
  7. Macbook air + lader
  8. Jeansshorts
  9. Viktige saker (lommebok, pass)
  10. Blå mappe med dokumenter, notatbok for blogg, dagbok

Det som ikke er med i bildet, er klærne jeg hadde på (shorts & t-skjorte), og mobilen min.

Lurer du på noe så tar du kontakt på e-mail eller i en kommentar :-)

Her er mine to favorittbilder fra dagen:Ah, Portugal - jeg har ikke ord! Lisboa er en intens og vakker by. Etter at jeg kom fram i 5-tiden om morgenen, gikk jeg rundt i noen timer. Det var rart å gå i gater som vanligvis er stappfulle, når det nesten er ingen der. En stor forskjell fra nå som det er folk i alle kanter!

I kveld skal jeg bare ligge langflat på den store senga mi. Det føles godt etter en lang dag!

Peace!

3 kommentarer Skjul

Clara

15.06.2016 kl.19:46

Hei Synne, sjukt stilig at du reiser rundt på denne måten! Jeg beundrer din avstand til materialisme og frie måte å reise på!

Jeg skal til Lisboa i sommer og er som deg egentlig ikke så interessert i de store turistattraksjonene, så lurer på om du har noen tips til ting å se, gater å rusle i, steder å spise på (vegetar/vegan er toppen det!) eller annet som er verdt å se/gjøre i byen eller området rundt.

Hilsen Clara
Journey Of Freedom

15.06.2016 kl.20:12

Clara: Hei Clara! Så gøy at du skal til Lisboa, jeg får huske å ta fine bilder hehe! :D

Flaut nok har jeg oppholdt meg mest der det er mye folk, for her er de fineste stedene, etter min mening! Jeg har også gått litt rundt ellers, men det var ikke like spennende. Maten her er generelt bra, selv i de verste turiststrøkene, og folk er også vennlige! Vær forberedt på tiggerne da, de er ganske "desperat" her, folk vil ofte ha oppmerksomheten din.

Jeg anbefaler å spørre etter "Rua Augusta", som er en av de mest kjente gatene! Og bare rusle rundt, det er masse som skjer! Om du vil spise vegansk kan du dra på "princesa de castelo". Veien dit er veldig fin også! Og om du går i motsatt retning, kommer du til Time Out (du kan søke på kart), som er en unik opplevelse med en kul smoothiebar! Jeg skulle gjerne fortalt deg de sidene av byen som er fine og med mindre folk, men jeg har ikke vært her nok til å vite om de :(

Håper du får det superdupert i Lisboa! Når i sommer drar du? :)
Clara

17.06.2016 kl.14:52

Takk for fint svar, Synne! Om du oppdager noen fantastiske steder i løpet av tiden som kommer så gjerne ikke nøl med å si ifra. :))

Jeg skal dit i slutten av Juli, 23.-27. tror jeg det er.

Skriv en ny kommentar

hits